fbpx
E-UTRIP
Featured Kočevje Novice Ribnica

Ste se že vozili z novim vlakom?

Nihče v uredništvu se še ni z njim zapeljal do Ljubljane, nas je pa včeraj obiskala občanka in nam, med drugim, omenila, da jo je vožnja z vlakom presenetila. Predvsem zato, ker ni pričakovala novega vlaka ampak neko staro izrabljeno “mašino”, ki bo dobra za naše konce.

Iz slik smo se lahko tudi sami prepričali, da gre za za popolnoma nov vlak, nove potniške vagone in novo opremo znotraj vlakov. Potovanje naj bi bilo tiho in zelo prijetno, potnikov pa je kar veliko oz. celo presenetljivo veliko.Pred dnevi so imeli nekaj težav z odpiranjem vrat, saj naj bi zaradi nizkih zmrznila, težava pa so odpravljali 15 minut in zato je imel vlak tisti dan zamudo. Sedaj naj bi vse delovalo brezhibno.

Se bo pa prisotnost vlaka zagotovo poznala na prevozu potnikov do Ljubljane z avtobusom, zato bomo povprašali, kako novo konkurenco občutijo na podjetju Nomago, ki je do sedaj edino ponujalo javni prevoz do glavnega mesta.

Ste potovali z vlakom? Kakšna je bila vaša izkušnja?

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki