fbpx
E-UTRIP

o poraVnavi

Na našem trgu obstaja veliko podjetij, ki se ukvarjajo s pridobivanjem odškodnin, vendar ima podjetje poraVnava.si številne prednosti. Poleg dolgoletnih izkušenj in strokovnega znanja se ponašajo z največjim številom zaposlenih pravnikov, specializiranih na področju odškodnin. Vsak pravnik se osredotoča na svoje strokovno področje, na katerem ima največ znanja in izkušenj, kar jim omogoča izjemno uspešnost.

poraVnava ima kar 9 pisarn po vsej Sloveniji, pri čemer je ena od njih zagotovo tudi v bližini vašega kraja. Njihovo strokovnost in uspešnost potrjujejo številna priznanja, poleg tega so edini v Sloveniji, ki imajo certifikat Gospodarske zbornice Slovenije SLO Excellent SME ter mednarodno priznanje D-U-N-S.

Imate vprašanje?

V rubriki pravni nasveti na vaša vprašanja odgovarja Lana Ferhatbegović, vodja poslovne enote poraVnava Kočevje.

poraVnava d.o.o., se je v zadnjih letih izkazala in dokazala, kot resnično zanesljiva, zaupanja vredna in predvsem strokovna, vrhunska odškodninska in pravno-svetovalna družba.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki