fbpx
E-UTRIP
FOTO: Občina Ribnica.
Izpostavljeno Novice Ribnica Zanimivosti & Zabava

(FOTO/VIDEO) Otroci zavrteli vetrnico in se poslovili od vrtca

Včeraj so dvorano Športnega centra Ribnica do zadnjega kotička napolnili starši, stari starši, bratci in sestrice ter ostali obiskovalci, ki so prišli na prireditev, namenjeno najstarejšim otrokom vrtca. Zavrtimo vetrnico je dogodek, ki že tradicionalno pospremi otroke iz vrtčevske igralnice v šolske klopi.

“Zavrtimo vetrnico, naj vrti se z nami svet!” je refren pesmi, ki jo pozna praktično vsak otrok Vrtca Ribnica. S ponosom so jo prepevali tudi starši, ki skupaj s svojim malčkom vstopajo v pomembno življenjsko obdobje.

FOTO: Matevž Petrovič (Občina Ribnica)

Večer je poleg petja potekal tudi v znamenju plesa in norčij klovna Pepija. Otroke je nagovorilo vodstvo vrtca, popotnico za življenje jim je dal tudi župan.

FOTO: Matevž Petrovič (Občina Ribnica)

Razigrani in nasmejani otroci se še ne zavedajo, kako lepo obdobje puščajo za seboj. Njihov smeh bo zdaj napolnil šolske učilnice, ure risanja in brezskrbne igre bodo zamenjale ure pisanja in računanja.

FOTO: Matevž Petrovič (Občina Ribnica)

Ja, vetrnica se vrti tako kot življenje. Pri vetrnici občudujemo igro barv, pri življenju pa niz lepih dogodkov.

Dragi otroci, srečno! Dragi starši, pogumno!


 

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki