fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Gospodarstvo Zanimivosti & Zabava

Podjetniška zgodba, ki poskrbi za piko na i vaši zabavi

Nastja Bačnik iz Loškega Potoka skupaj s sestro Patricijo stoji za podjetjem NP balloons. Gre za novo odprto podjetje, specializirano za balonsko dekoracijo in personalizirane balone. Dekleti ustvarjata edinstvene in čarobne dekoracije, ki dodajo poseben čar vsaki priložnosti.

»Moja pot v podjetništvo se je začela že nekaj časa pred odprtjem podjetja in sicer, ko sem sestri organizirala baby shower,« pove Nastja.

Med iskanjem idej za okrasitev je naletela na različne balonske dekoracije in poskusila sama poustvariti podobno. Nato je sledilo praznovanje Nastjinega sina, ki je dopolnil tri leta.

»Ponovno sem iskala ideje in pri ustvarjanju dekoracije sem res uživala, saj ti omogoča izraziti svojo kreativnost. Eden glavnih razlogov za začetek tega posla pa je tudi pomankanje konkurenčnih storitev in izdelkov na našem lokalnem trgu.«

Izdelke so unikatni, ustvarjalni in prilagojeni vsaki strankini potrebi. »Ponujamo široko paleto storitev, vključno z izposojo kovinskih obokov, neonskih napisov, personaliziranimi tablami dobrodošlice, personaliziranimi baloni s napisom po željah strank in druge dekoracije iz balonov,« našteva podjetnica.

Podjetje je zavezano k cilju: preseči pričakovanja strank in ustvariti dekoracije, ki bodo resnično odsevale njihovo osebnost in želje.

Najbolj priljubljeni modeli balonov in dekorativnih aranžmajev se pogosto razlikujejo glede na priložnost in osebne preference strank. Še vedno pa se stranke v največji meri odločajo za personalizirane balone polnjene s helijem in balonske šopke.

Mladim podjetnikom, ki vstopajo v industrijo zabavne dekoracije, Nastja svetuje, da sledijo svoji strasti, izstopajo iz množice s kreativnostjo in inovacijami ter si prizadevajo za neprestano izboljšanje in učenje. Pomembno je tudi, da se osredotočijo na izgradnjo odnosov s strankami in zagotovijo kvalitetno storitev, ki bo ustvarila zvestobo in zaupanje, svetuje.

Podjetnici si želita razširitev na nove trge. »Poleg tega pa si želimo nenehno izboljševati in razširjati našo ponudbo izdelkov ter ostati v koraku z nenehno spreminjajočimi se trendi v industriji zabavne dekoracije.« S časom pa želijo ponuditi tudi druge dekorativne izdelke za zabave in pa seveda tudi spletno stran, da bo naročanje še lažje.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki