fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Narava & zdravje

Previdno! Izdelek lahko povzroči slabost in bruhanje

Podjetji Molkerei Gropper GmbH & Co. KG in Lidl Slovenija sta iz prodaje odpoklicali Solevita Smoothie Red Genius, 250 ml, ki je bil naprodaj v trgovinah Lidl Slovenija. Izdelek odstranjujejo iz prodaje zaradi ugotovljene prisotnosti patulina, škodljive snovi, ki jo proizvajajo plesni in lahko povzroči slabost, bruhanje in prebavne motnje.

V odpoklic je zajet izključno navedeni izdelek Solevita Smoothie Red Genius, 250 ml, z rokoma uporabe 12. 3. 2024 in 13. 3. 2024.

Podjetji kupce prosita, da izdelka ne zaužijejo, in obveščajo, da ga lahko vrnejo v katerokoli Lidlovo trgovino, kjer jim bodo povrnili stroške tudi brez predložitve računa.

Odpoklic tudi serije čokolade Milka Oreo Bar

Podjetje Mondelez International je iz prodaje na slovenskem trgu odpoklicalo celotno serijo izdelka Milka Oreo Bar (37 g) z rokom uporabe 18. avgust letos. Kot so sporočili iz podjetja, gre za previdnostni ukrep zaradi možne prisotnosti drobnega koščka plastike. Kupci naj izdelka ne uživajo, za povračilo kupnine pa naj se obrnejo na prodajno mesto.

Odpoklicana je serija Milka Oreo Bar (37 g) z rokom uporabe 18. avgust letos in LOT številko OSK0934652.

Podjetje kupce prosi, da se za vračilo denarja obrnejo na prodajno mesto, kjer so izdelke kupili. Za dokazovanje vračila kupnine je potreben tudi račun. V primeru morebitnih vprašanj pa se lahko obrnejo tudi na kontaktni center Mondelez International (elektronski naslov kontakt@mdlz.com).

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki