fbpx
E-UTRIP
Brez kategorije Gospodarstvo Gospodarstvo & Politika Izpostavljeno

Ribnica v izboru najprodornejših občin leta 2024

V letošnje finale izbora za nagrado Zlati kamen so se uvrstile občine Brda, Tržič in Piran iz zahodne Slovenije, Kamnik in Ribnica iz osrednje in jugovzhodne Slovenije, Slovenj Gradec in Trbovlje iz osrednjega pasu med Koroško in Posavjem, ter Moravske Toplice, Murska Sobota in Razkrižje iz vzhodnega dela države.

Ribnica se je uveljavila kot prestolnica slovenskega rokodelstva, v zadnjem obdobju pa je razvoj kraja dobil nov zagon tudi z usmeritvijo k ti. pametnemu naselju.

Nagrada Zlati kamen je namenjena razvojno najbolj prodornim občinam v Sloveniji – izbrane občine so nosilke dobrih praks in so s svojim delom, razvojnimi prijemi in projekti odličen zgled za ostale.
Napredek v razvoju Ribnice in številne, uspešno izvedene projekte na različnih področjih, pa bo na okrogli mizi 19. marca 2024 v Festivalni dvorani v Ljubljani predstavil  župan Samo Pogorelc.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki