E-UTRIP
Featured Kočevje Šport Tenis

TK Kočevje: Novo šolsko leto in nova okrepitev!

Tekmovalke TK Kočevje Špela Rijavec, Neža in Lina Adamič ter Taja Šolaja so nastopile v državni ligi za deklice U14. V izjemno zahtevni skupini z najboljšimi slovenskimi teniškimi klubi ŽTK Maribor, TK Triglav Kranj A+B, TK Spin Medvode in ostali so se uvrstile na 5. mesto. 

Vse igralke so prikazale izvrstno predstavo in dale vse od sebe, tako da je bil trener Ivan Sruna – Ježa s prikazanim zelo zadovoljen. Vseeno pa pravi, da je potrebno na gibanju igralk narediti korak naprej, zato bo v svoje vrste povabil Kočevarja Davida Goleta, diplomiranega kineziologa in licenciranega osebnega trenerja, s katerim bo zagotovo odpravil to pomanjkljivost.
“Z Davidom začnemo sodelovati že naslednji teden in prepričan sem, da so te vrste treningov nujno potrebne v kolikor želimo hitreje napredovati in izboljšati gibanje igralk. V naši regiji ni kluba, ki bi svojim igralkam in igralcem nudil tako širok spekter znanja in jim treninge oplemenitil z drugimi strokovnjaki. V našem klubu cenimo njihovo prizadevanje in željo po igri in tekmovanju zato je to najmanj, kar lahko naredimo.” pravi Ježa, trener tekmovalk.

V Kočevju v zadnjih letih očitno vzgajamo odlične teniške igralke in igralce, a pravijo, da se je na tem turnirju videlo, kako močne so druge ekipe, ki enako aktivno trenirajo poleti in pozimi. V Kočevju ni dvorane za zimske treninge in tako pride tudi do nazadovanja. V klubu so prepričani, da se bo tudi to kmalu spremenilo.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki