fbpx
E-UTRIP
Aktualno Dom Kočevje Kronika Novice

Tragedija v centru Kočevja: Večkrat zabodel bivšo partnerico

V torek, 29. 1. 2019, okoli 12.30, v okolici TZO-ja v centru Kočevja naj bi – nedolgo tega iz zapora izpuščeni moški – večkrat zabodel svoje bivše dekle. S PU Ljubljana so nam potrdili zgolj to, da kriminalisti Policijske uprave Ljubljana v Kočevju obravnavajo kaznivo dejanje, v katerem je bila poškodovana ena oseba. Osumljenec kaznivega dejanja je pridržan. Na kraju poteka ogled kraja in zbiranje obvestil, ko bo zbranih več informacij pa nas bodo seveda obvestili.

Danes, 30. 1. 2019, smo dobili še nekaj (še vedno neuradnih) informacij. Napad moškega iz Kočevja naj bi se zgodil med kavarno Metka in Urarstvom Pajnič v Kočevju. Moški naj bi celo včerajšnje dopoldne iskal svojo bivšo partnerico, da bi se ji “maščeval” zaradi preteklih dogodkov, saj naj bi ga žrtev enkrat že prijavila zaradi nasilnega vedenja. Ko je žrtev zapustila kavarno, naj bi jo storilec večkrat (od 7 do 10-krat) zabodel, nato pa pobegnil s kraja dogodka. Izsledili in prijeli naj bi ga v Bračičevi ulici v Kočevju. Žrtev ni v smrtni nevarnosti, je pa hudo poškodovana. Poudarjamo, da gre za neuradne informacije, na podrobnosti in potrjene informacije še vedno čakamo.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki