fbpx
E-UTRIP
Featured Plavanje Ribnica Šport

Ribničani uspešni tudi v Zürichu

Kljub oteženim razmeram za delo – od oktobra so namreč brez bazena, ki se obnavlja – gre članom Plavalnega kluba Ribnica – lahko bi rekli – kot po maslu. Še naprej pridno trenirajo v Ljubljani, najboljši pa se udeležujejo tekem doma in v tujini. Minuli teden so skupaj s člani PK Delfin iz Izole nastopili na dvodnevnem mitingu v Švicarskem Zürichu.

Prvi dan sta si v 50-metrskem bazenu medalji v prostem slogu priplavala Lovro Ćirović, ki je z osebnim rekordom 26.40 zmagal v kategoriji dečkov ter Neli Škaper, ki je z osebnim rekordom dosegla drugo mesto v kategoriji kadetinj. Lovro si je drugi dan priplaval kar tri medalje. Zlato na 100 metrov prosto, srebrno na 100 metrov delfin, srebrno medaljo je osvojil tudi v štafeti 4 x 50 metrov prosto skupaj Mitjo Turkom, Tajem Majcnom in Tajem Zupančičem.

»Tudi ostali plavalci in plavalke so nastopili odlično in odplavali veliko osebnih rekordov, kar nam je vsem, ki delamo v klubu, še naprej velika spodbuda. Sicer pa, komaj čakamo, da se znova vrnemo v naš bazen,« je dejala Jerneja Škaper, predsednica PK Ribnica.

mgć

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki