fbpx
E-UTRIP
Aktualno Novice Vreme

Meglo zamenjalo sonce, jutri nikamor brez dežnika

Ribničani so se danes prebudili v lepo jutro, že Dolenja vas pa je bila zavita v meglo, ki je vztrajala vse do Kočevja.

Tekom dneva se bo na naših koncih sramežljivo kazalo sonce. Termometer se bo sredi dneva povzpel do 10 stopinj Celzija. Čez dan nas bo spremljal tudi šibek jugovzhodnik. Podobno vremensko sliko lahko pričakujejo tudi v Ribnici, le da bo čez dan za stopinjo ali dve topleje.

Megleno jutro, dan pa bo bolj prijazen.

Kakšen bo vikend?

Sobota bo šla na roko tistim, ki imate ta dan namenjen »generalkam«. Ven vas ne bo vleklo, saj bo sobota deževna, termometer se bo povzpel do 11 stopinj Celzija. Nedelja v Kočevje prinaša malo več sonca in temperature do 7 stopinj Celzija, kažejo podatki Arsa. Zgodaj bi lahko priplesala tudi kakšna snežinka.

V Ribnici sobota ne bo nič lepša, morda le manj deževna. Temperature se bodo gibale okrog 11 stopinj Celzija. Nedelja bo vremensko bolj prijazna, temperature se bodo povzpele do 7 stopinj.

Petek vremensko ugoden

Danes bo vpliv vremena na počutje povečini ugoden, le vremensko najbolj občutljivi bodo lahko imeli manjše vremensko pogojene težave.

V soboto bodo razmere obremenilne za veliko ljudi. Obremenitev se bo najpogosteje kazala v obliki slabega počutja, s povečanim notranjim nemirom, razdražljivostjo, z motnjami v spanju, utrujenostjo in potrtostjo. Arso priporoča večjo previdnost.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki