E-UTRIP
Featured Kočevje Nogomet Ribnica Šport

V NK Ribnica so vstopili v novo sezono

Zakorakali smo v september in s tem v novo nogometno sezono 2019/2020. Nogometna liga se je že pričela in ekipe so vknjižile prve zmage; selekcija U13 in U10 sta prepričljivo zmagali doma, selekcijo U9 čaka prva tekma konec septembra.

Selekcija U10 v novi sezoni s trenerjem Tonijem.

Klub je v letošnji sezoni bogatejši za veliko novih igralcev, pod našimi barvami trenira in nastopa že 70 otrok. Priprave na novo sezono so v teku, ekipe trenirajo po načrtih, ki jih je klub oblikoval v sklopu programa za letošnjo sezono. V nogometu so v novi sezoni 2019/2020 oblikovane štiri selekcije, U15, U13, U10 in U9, v futsalu pa pet selekcij – U15, U13, U11, U9 in U7-U6.

Treningi nogometa potekajo na stadionu Ugar, treningi futsala pa v vrtčevski dvorani ŠCR, dvorani POŠ Dolenja vas, dvorani OŠ Velike Lašče, dvorani OŠ Stara Cerkev ter na zunanjih igriščih Grič in Dolenji Lazi.

V novi sezoni smo okrepili trenersko ekipo, ki se ji je pridružil Srečko Rajšel, trener z dolgoletnimi izkušnjami in uspehi in še posebej predan delu z najmlajšimi – pod njegovim okriljem trenirajo vrtčevski otroci, prvošolci in drugošolci.

Najmlajši nogometaši s trenerjem Srečkom.

V klubu tako v novi sezoni nad napredkom mladih nogometašev in futsalerjev bdi 5 trenerjev, poleg Srečka Rajšla še Lado Grgurič, Toni Poje, Primož Košir in David Košmrl.

Vsem ekipam želimo uspešno sezono v vseh pogledih – brez poškodb, v dobrem duhu fairplaya in uživanju ob igranju nogometa in futsala.

Novo šolsko leto smo začeli v NK Ribnica na prav poseben način – kar 40 naših članov si je lahko ob podpori sponzorja NLB v petek, 6. septembra, v polnih Stožicah brezplačno ogledalo nogometno kvalifikacijsko tekmo za EP 2020 med reprezentancama Slovenije in Poljske. Skupno 2000 navijačev, med katerimi smo bili tudi športni klubi, ki jih NLB podpira v okviru projekta Šport mladih, smo z navijanjem ustvarili nepozabno vzdušje, naše fante popeljali do zmage, za naše otroke pa z ogledom tekme pripravili edinstveno izkušnjo. Domov smo se zadovoljni vračali v zgodnjih jutranjih urah. Po izjavah otrok, ki že od malih nog živijo nogomet, si lepšega začetka šolskega leta ne bi mogli predstavljati. Tega se zavedajo tudi v NLB, kjer z veseljem že dolga leta podpirajo šport, peto leto zapored pa vodijo tudi lasten projekt NLB Šport mladih, v katerega smo bili v sezoni 2018/2019 vključeni tudi v našem klubu.

Najmlajši nogometaši s trenerjem Srečkom.

Podprite naše delo z mladimi ribniškimi nogometaši

Prejete vadnine in sofinanciranje iz javnih sredstev ne pokrijejo delovanja društva v celoti, zato je naše delo zelo odvisno od prostovoljnega dela in od podpore lokalnega okolja, donacij podjetij in posameznikov. Podjetja in posameznike zato naprošamo, da s finančnim prispevkom – donacijo v kakršnikoli višini izkažejo podporo našemu delu, mi pa se zavezujemo, da bodo prispevana sredstva namensko, varčno in transparentno porabljena. Donacijo lahko prispevate na: NOGOMETNI KLUB RIBNICA, Breg pri Ribnici na Dol. 64, 1310 Ribnica, TRR SI56 0232 1026 2225 003 pri NLB d.d.

Mateja Rovan, NK Ribnica

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki