fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Kronika Ribnica

PP Kočevje, Ribnica: Zasegli več kosov smrekovih desk ter tramov

Policisti PP Kočevje smo v zadnjih 24 urah obravnavali naslednje dogodke:

  • kaznivo dejanje tatvine,
  • prijetih je bilo 31 tujih državljanov, ki so nezakonito prestopili državno mejo

Tomaž Tomaževic s PU Ljubljana poroča: “Včeraj zvečer so policisti v Moravi ustavili kombi italijanskih registrskih oznak. V postopku je bilo ugotovljeno, da sta državljana Nigerije v vozilu prevažala 31 tujcev (državljanov Pakistana, Bangladeša in Mnjamarja), ki so nezakonito prestopili državno mejo. Državljanoma Nigerije je bila odvzeta prostost, postopki in aktivnosti policistov v povezavi s tujci pa še potekajo.

Prav tako so policisti med opravljanjem nalog varovanja državne meje prijeli 12 tujcev  (drž. Maroka, Afganistana, Alžirije), ki so nezakonito prestopili državno mejo. Prijeti so bili  v krajih Dolga vas in v Ljubljani. Postopki policistov s tujci še niso zaključeni.

  • prometno nesrečo z udeležbo divjadi.

OBVESTILO: Policisti so zasegli več kosov smrekovih desk ter tramov. Obstaja sum, da gre za ukradene predmete. Če kdo les pogreša oz. je ugotovil, da mu je bil odtujen, naj se zglasi na Policijski postaji Kočevje.

Policisti PP Ribnica pa so v zadnjih 24-ih urah obravnavali naslednje zadeve:

  • prometno nesrečo s pobegom na parkirnem prostoru
  • tri prometne nesreče z udeležbo divjadi
  • med opravljanjem hišne preiskave smo zasegli prepovedano drogo
  • obravnavali smo intervencijo na javnem kraju, kjer je bilo po ZJRM-1 izrečeno opozorilo

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki