fbpx
E-UTRIP
ToyotaGO.
Aktualno Kočevje PR

ToyotaGO: Ker si vsak starš želi, da nekdo za prevoz otrok poskrbi

Trenutno sneg in mraz, kmalu dež, malce kasneje pa sonce in vročina. Dejavniki, ki – poleg hitrega ritma, mnogih obveznosti in »kroničnega« pomanjkanja časa – še kako vplivajo na popoldansko življenje staršev, ki se nemalokrat znajdemo še v vlogi »taksista« naših otrok. In zakaj se ne bi razbremenili tam, kjer se lahko, če se lahko, ko se lahko? Za to je tu ToyotaGO.

Kdo? Kaj? Kako?

ToyotaGO. Ugoden in varen prevoz vaših otrok na popoldanske dejavnosti, dogodke, rojstne dneve, na obisk k babicam in dedkom, tetam in stricem … ali pač kamorkoli že jim srce poželi. In to z le nekaj kliki v aplikaciji, z domačega kavča. Se sliši predobro, da bi bilo res? Preverite!

Naložite si aplikacijo ToyotaGO, se registrirajte in že boste lahko rezervirali popoldanski prevoz otrok. Enostavno izberete uro prevoza ali uro, ko želite, da je otrok na določenem mestu (v glasbeni šoli, v telovadnici … ), opravite plačilo in si na račun ene obveznosti manj organizirajte popoldne po svoje.

Pa še to!

Vsi otroci in mladostniki (do 18 let) imajo prevoz s ToyotaGO subvencioniran s strani Občine Kočevje za kar 50 odstotkov! Tako vas denimo prevoz razdalje do 5 kilometrov stane zgolj 1,20 EUR, do 7,5 kilometra pa le 1,75 EUR.

Starši, izkoristite to možnost in si olajšajte že tako naporne dni!

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki