fbpx
E-UTRIP
Aktualno Novice Zanimivosti & Zabava

Google NEWS je avtoriziral naša portala e-utrip.si in mestnik.si

Spletni iskalnik Google je največji svetovni spletni iskalnik, ki na premnogih področjih določa visoke standarde, saj je njegov glavni cilj najboljša izkušnja za uporabnika. Pred 18-imi leti je ta tehnološki velikan razvil agregator za novice ter ga poimenoval Google NEWS. Istega leta je razvil tudi aplikacijo na kateri se objavljajo novice tisočih spletnih portalov z novicami iz celega sveta in tako marsikateremu mediju olajšal in omogočil lažjo pot do promocije svojih novic.

Pred dnevom pa smo prejeli obvestilo, da je Google NEWS avtoriziral tudi naša spletna medija e-utrip.si ter mestnik.si in nas tako postavil ob bok drugim slovenskim novičarskim spletnim portalom, kar je za nas posebno priznanje.

Seveda je Google zelo zahteven in v kolikor ne bomo zagotavljali njihovih zahtev po kvaliteti ter se držali natančno določenih pravil nas bo iz seznama tudi umaknil. Pred nami je zanimivo obdobje polno raziskovanja in trdega dela.

I.G.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki