fbpx
E-UTRIP
Aktualno Avto-moto Gospodarstvo Novice

Ste slišali za slovensko podjetje Veriga K.F., d.o.o. iz Lesc?

Veriga K.F., d.o.o. (v nadaljevanju Veriga), je slovensko podjetje, ki se ponaša s skoraj stoletno tradicijo in je eno izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev snežnih in drugih kolesnih verig. Proizvodnja poteka v Sloveniji, po predpisanih standardih EU ter standardih, svetovne zakonodaje na danem področju, kar podjetju omogoča delovanje na vseh globalnih trgih.

Veriga ima svoje proizvodnje programe razdeljene v štiri programske linije VERIGAsnow, VERIGAforest, VERIGAtpc in VERIGAsport.

VERIGA snow linija zajema vse snežne kolesne verige tako za profesionalno kot občasno uporabo. To pomeni snežne verige za osebna, terenska, dostavna vozila, avtobuse, kamione, traktorje in vse ostale delovne stroje.

V Evropi gozd pokriva približno 40% celotne površine, svetovna pokritost tal z gozdom pa znaša 31%. Podjetje Veriga s svojo linijo Veriga forest, nudi širok nabor izdelkov. Najbolj prepoznavni produkti v Veriga forest programu so gozdarske kolesne verige za traktorje in drugo mehanizacijo, ter GREEN track blagovna znamka kolesnih gosenic, namenjenih gozdarskim strojem.

VERIGA tpc (Tyre Protection Chains) je linija zaščitnih kolesnih verig, ki je namenjen težkim delovnim strojem v rudnikih, kamnolomih, smetiščih in področjih, kjer je obraba in poškodbe pnevmatik pogosta. Glavna namembnost tpc verig je zaščita pnevmatike. Tovrstna zaščita pnevmatik, se na dolgi rok izkaže kot izjemna ekonomsko upravičena investicija.

VERIGA sport linija zajema športni program, kjer pri razvoju in testiranju Veriga sodeluje z znanim slovenskim alpinistom Viki Grošljem, ter drugimi športniki. Med Verigino športno opremo so najbolj poznane dereze za prosti čas.

Zakaj so dereze najbolj znan produkt Verige? Zato, ker je Veriga prva svetu predstavila dereze za prosti čas. V zadnjih letih je podjetje Veriga, v sodelovanju z omenjenim alpinistom Viki Grošljem razvila tudi produkta pohodne zložljive palice in nahrbtnik.

Veriga K.F. pa ni le proizvodno podjetje, ki bi bilo naravnano zgolj v dobičke, temveč pomaga tudi slovenskim gasilcem in športnikom pri doseganju njihovih ciljev. Med športniki so najbolj izpostavljeni in s podjetjem povezani Ilka Štuhec (smučanje), Viki Grošelj (alpinizem), Ela Nala Milić (tenis), ter Veriga Curling Team (curling).

Slogan podjetja Veriga “Skupaj do vrha.” ang. “Together to the top.”, je povezan z načeli in vsakodnevnim delovanjem podjetja, saj Veriga izjemno pozornost posveča zadovoljstvu svojih strank in poslovnih partnerjev. Njihovi produkti se ponašajo z najvišjo kakovostjo in vsakodnevno pomagajo ljudem in podjetjem pri doseganju njihovih ciljev v več kot 60 državah sveta.

Več o Verigi in njenih produktih si lahko preberete na spletni strani www.veriga-lesce.com,
njihove izdelke pa lahko enostavno kupite v spletni trgovini www.shop.veriga-lesce.com.

Za morebitna vprašanja ali naročila pa lahko tudi pišete na naslov prodaja@veriga-lesce.com ali pa jih pokličete na telefon +386 4 537 09 00 .

V nobenem primeru, pa ne pozabite slediti njihovim profilom na družbenih omrežjih FB https://www.facebook.com/VerigaKF in INSTAGRAM https://www.instagram.com/veriga_lesce/, ker se tam redno objavljajo koristne in zanimive informacije.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki