E-UTRIP
Featured Kočevje Kronika Ribnica

Drzni vlomilci: Po cigarete v Žlebič in na pijačo na Ortnek

Zgodaj zjutraj so bili ribniški policisti obveščeni, da je bilo preko noči vlomljeno v prodajalno bencinskega servisa Petrol v Žlebiču. Dolgoprstneži, ki naj bi sicer v ta servis v zadnjem letu že večkrat udrli, so iz prodajalne odtujili cigarete in pri tem lastnika oškodovali za nekaj tisoč evrov. Preiskava bo pokazala, ali so nepridipravi res iste osebe, kot pri prejšnjih ropih, ki so se zgodili na tem Petrolu.

Danes ponoči so tatovi, morda celo ista skupina, skušali vlomiti (tudi) v gostinski lokal na Ortneku. O obisku “nezaželenih gostov” je zjutraj policiste obvestila zaposlena v tem lokalu. Z ogledom so ugotovili, da je storilec malo po tretji uri zjutraj vlomil skozi vhodna vrata in prišel v predprostor. Kot je zapisala Maja Ciperle Adlešič, predstavnica PU Ljubljana za odnose z javnostmi, se je takrat sprožil alarm, storilec/storilci pa so od dejanja odstopili in odšli v neznano smer.

Več kot očitno je, da opozorila o previdnosti in pozornosti lastnikov raznih lokalov niso niti najmanj nepomembna.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki