fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Novice Občina

Civilni štab Kočevje aktiviral novo telefonsko številko za splošne informacije v času epidemije

Iz Občine Kočevje obveščajo, da je občinski štab Civilne zaščite aktiviral telefonsko številko za splošne informacije za občane v času epidemije za namen svetovanja in pomoči znotraj kočevske lokalne skupnosti. »Telefonska številka 071 217 440 je na voljo od ponedeljka do petka, med 8. in 15. uro. Na različna vprašanja glede ukrepov, omejitev, možnosti dostave hrane in podobno, vam bodo po najboljših močeh odgovarjali in vas usmerjali zaposleni na Občinski upravi in prostovoljci,« še sporočajo.

V kolikor bi kdo potreboval informacije iz strani ZD Kočevje, lahko v primeru splošnih vprašanj o koronavirusu pokličete na telefonsko številko 040 524 849. »Za pogovor in svetovanje v stiski je na voljo tudi Center za duševno zdravje Kočevje na telefonski številki 040 314 547. Linija je odprta ob ponedeljkih od 14. do 19. ure in od torka do petka od 8. do 14. ure. Na voljo je tudi državni klicni center na tel. št. 080 1404,« dodajajo iz Občine Kočevje.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki