fbpx
E-UTRIP
Aktualno Starševstvo

Zavrtimo vetrnico! Dan, ki ne bo šel v pozabo

Včeraj, na svetovni dan vetra, je v Športnem centru Ribnica potekala čudovita prireditev z naslovom “Zavrtimo vetrnico”. Ta dogodek je bil namenjen zaključku razigranih vrtčevskih dni za kar 114 otrok Vrtca Ribnica. Dvorana je bila do zadnjega kotička polna, saj so starši s ponosom spremljali svoje otroke, dedki in babice so bili ganjeni, sorojenci pa navdušeni. Vetrnica se je zavrtela!

Prireditev se je začela s pozdravnim govorom župana Občine Ribnica Sama Pogorelca in ravnatelja Vrtca Ribnica Andraža Casermana. Nato so sledili pevski in plesni nastopi otrok ter vzgojiteljic ter vzgojitelja, ki so dvorano navdušili s simpatičnimi koreografijami in prelepimi glasbenimi melodijami.

Občinstvo je bilo navdušeno in veselo. Ob odru je otroke spremljalo strokovno vodstvo vrtca. Ob pogledu na male maturante so se mnoge vzgojiteljice spomnile njihovih prvih dni v vrtcu. V vrtcu so spoznali prve prijatelje in se srečevali z novimi in pomembnimi izkušnjami, poslovili so se od pleničk in dudic ter postali veliki. Jeseni bodo že prestopili šolski prag.

Bilo je čudovito! Kot se za konec prijetnih obdobij življenja spodobi, so ga zaključili s pravo zabavo. Vrtec Ribnica je poskrbel, da se bodo otroci tega dne še dolgo spominjali. Na oder je stopil Dejan Dogaja, ki je med otroki zelo priljubljen. Skupaj so plesali in tudi zapeli ob njegovi spremljavi. Športna dvorana je bila prežeta s čistim veseljem. Medtem ko so se smejali in uživali, so se pri nekaterih starših nabirale tudi solze sreče. Mnogi so se vprašali, kam je zletel ta čas brezskrbnih dni, ko niso bili obremenjeni s šolskimi torbami in ocenami.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki