E-UTRIP
Društva Featured Nogomet Novice Občina Ribnica Šport Zdravje

Nogometaši NK Ribnice podprvaki lige MNZ, selekciji U13 in U12

V začetku junija se je zaključila nogometna sezona 2018/2019. Nogometaši NK Ribnice, selekciji U13 in U12, sta dosegli neverjeten uspeh. Obe selekciji, U13 in U12, sta zasedli vsaka odlično 2. mesto v svoji kategoriji v nogometni ligi pod okriljem MNZ.

Sezona je bila naporna in težka predvsem zato, ker kar nekaj otrok igra v obeh selekcijah in so zato poleg treningov odigrali tudi po 2 tekmi na teden. Vsem otrokom velike pohvale in čestitke za njihovo vztrajnost in borbenost ter predanost nogometu! Za izjemen uspeh selekcij sta zaslužna tudi oba trenerja, Lado in Primož – čestitke za osvojen naslov podprvakov v kar dveh kategorijah!

Selekcija U13 je zaključila nadvse uspešno sezono s zadnjo tekmo v Ihanu s prepričljivo zmago. Selekcija U12 je zaključila nogometno sezono 12. junija v Športnem parku Jama za Bežigradom, kjer je bil odigran zaključni »final four« turnir dveh skupin Mlajši dečki 1 in Mlajši dečki 2. Opravljen je bil žreb med naslednjimi ekipami, ki so se med skupaj 23 ekipami uspele uvrstiti na turnir: NK Ribnica, Olimpija Ljubljana A, Olimpija Ljubljana B in Bravo Publikum. Ekipa NK Ribnice je odigrala prvo tekmo proti Olimpiji A in dosegla odločilno zmago. Druga tekma je bila odigrana proti Bravu, ki pa je zasluženo postal prvak lige. Čestitke vsem ekipam in trenerjem!

Končna lestvica sezone 2018/2019 selekcija U12:

1. mesto: Bravo Publikum

2. mesto: NK Ribnica

3. mesto: Olimpija Ljubljana A

4. mesto: Olimpija Ljubljana B

Na uspeh obeh selekcij, na timski duh ekip, ki športno zastopata Ribnico, smo izjemno ponosni!

Dogodki v mesecu JUNIJU 2019

V mesecu juniju je NK Ribnica sodeloval na 12. druženju in gibanju vseh generacij ŠPORT ŠPAS 2019 v sodelovanju z Vrtcem Ribnica in ZD Ribnica. Dogodek je potekal na parkirišču pred Vrtcem Ribnica, kjer so se otroci in njihovi starši ter stari starši preiskusili na različnih poligonih in igrah z žogo.

V petek, 7. junija 2019, je na stadionu Ugar potekalo zabavno druženje kluba ob uspešnem zaključku šolskega oz. športnega leta 2018/2019! Organizirali smo medsebojne tekme (otroci /starši), se pogostili s hrano in okrepčali s pijačo. Obiskala sta nas župan Občine Ribnice, Samo Pogorelc, in upravitelj ŠCR, Miloš Petelin, ki sta otrokom in trenerjem prinesla prijetno presenečenje. Obema se iskreno zahvaljujemo za izkazano pozornost!

NK Ribnica v mesecu juliju odhaja na zaslužene počitnice, avgusta pa spet pričnemo s treningi, o katerih vas pravočasno obvestimo in vas hkrati vabimo k vpisu otrok!

NK Ribnica

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki