fbpx
E-UTRIP
Slovenija, Ljubljana, 25.November2010, Skupšèina delnièarjev NLB. Foto: Igor Zaplatil/Delo
Aktualno Gospodarstvo Kočevje

NLB poslovalnica v Kočevju ponovno odpira svoja vrata

Zadnjih nekaj tednov je pokazalo, da tudi v težkih časih, ko je treba stopiti korak vstran in je razdalja med nami pomembna, strankam stojimo ob strani – v vsem kar sledi. Z njimi smo 24 ur na dan, vse dni v tednu, prek naših digitalnih kanalov. Vsak delovnik pa lahko pomoč bančnih svetovalcev poiščejo tudi v naših poslovalnicah. Prihodnji teden jih svoja vrata odpira še dvajset. Ob spremljanju rahljanja vladnih ukrepov in po tehtnem premisleku smo namreč sklenili, da tudi v naši banki pričnemo s postopnim odpiranjem dodatnih poslovalnic.

Na dan izplačila pokojnin bodo poslovalnice odprte pol ure prej!

Po dobrem mesecu in pol dela v močno spremenjenih okoliščinah, ob številnih preventivnih ukrepih, manjšem številu delujočih poslovalnic in njihovem prilagojenem delovnem času, bomo v torek, 28. aprila, znova odprli vrata še 20-ih poslovalnic po državi– seveda strogo upoštevajoč preventivne zdravstvene ukrepe. Skupno bo torej prihodnji teden od 8.30 do 13.00 odprtih 70 NLB poslovalnic. Ker pa nas prihodnji teden, in sicer v četrtek, 30. aprila, znova čaka izplačilo pokojnin, bomo na ta dan poslovalnice odprli pol ure prej, in sicer ob 8. uri.

Če bodo zdravstvene razmere stabilne in bodo to dopuščale, bomo po prvomajskih praznikih, torej v ponedeljek, 4. maja, delovni čas sedemdeseterice odprtih poslovalnic znova vrnili v redne okvirje, kot so bili pred izbruhom epidemije.

Preostalih 20 poslovalnic bo ostalo preventivno zaprtih in v tako imenovani rezervi, saj si ob morebitnem vnovičnem zaostrovanju epidemije in pojavu okužbe v kateri od delujočih poslovalnic nikakor ne moremo privoščiti izpada celotne mreže na nekem območju.

Najpomembnejša ostaja skrb za zdravje

Najpomembnejši pa sta in bosta tudi v prihodnje varnost in zdravje tako zaposlenih, kot naših strank, zato bodo v poslovalnicah še naprej veljali vsi preventivni zdravstveni ukrepi:

  • Vstop v poslovalnico je dovoljen zgolj strankam z zaščitno masko ali drugo obliko zaščite ustnega in nosnega dela. Teh zaščitnih elementov stranka med opravljanjem bančne storitve ne sme odstraniti, razen toliko, kolikor je nujno potrebno za identifikacijo.
  • V zaprtih javnih prostorih je zapovedano razkuževanje rok.
  • Vstop v poslovalnice je omejen na posamično vstopanje.
  • Med 8.30 in 10. uro so naše poslovalnice odprte le za upokojence, invalide in nosečnice.

Alja Jureč, NLB Kočevje

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki