fbpx
E-UTRIP
Aktualno PR

Zakaj so BoxSpring postelje tako priljubljene

Odgovor je preprost, če gre za slovenske BoxSpring postelje, ki postavljajo nove trende in pravila v spalnici. So definitivno bolj prijazne do uporabnika kot kdaj koli prej. Gre za oblazinjene postelje, ki zagotavljajo zdrav, krepčilen spanec in dovršen dizajn v enem. Njihovi uporabniki radi pohvalijo kraljevsko nadstandardno višino, razkošno oblazinjenje, svobodo pri izbiri barve in všito ležišče, ki ga slovenski mojstri izdelajo glede na potrebe in želje kupca, tudi v primeru zakonske postelje.

Ni vsaka BoxSpring postelja izdelana v Sloveniji

BoxSpring postelje so resnično priljubljene, zato jih boste našli že skoraj v vsakem pohištvenem salonu. Njihove cene se gibljejo od izredno dostopnih, vse do izredno visokih, saj se te postelje med seboj razlikujejo v številnih pogledih: po višini, izbiri barve, kvaliteti, materialih, po udobju, po njihovem poreklu itd.

BoxSpring postelje, izdelane v Sloveniji.

Najpogosteje velja, da izredno nizka cena BoxSpring postelje pomeni tudi nižjo kvaliteto. Ker so BoxSpring postelje, ki jih prodajajo uvozniki, izdelane serijsko v tujini, se te ne prilegajo telesu posameznika tako, kot bi bilo dobro za zdravo spanje in kot to omogočajo slovenske BoxSpring postelje, ki nastanejo šele potem, ko kupec pove svoje želje in potrebe.

Slovenci damo veliko na domačo kakovost in izdelavo

Zadnja leta smo Slovenci začeli dajati večji pomen opremi svojega doma. Vse več je zavedanja, da spalnica ni le prostor, kamor greš spat. Spalnica je prostor, kjer se sprostimo, se ljubimo in skrbimo za ustrezno regeneracijo svojega telesa. V ospredje tako prihajata tako estetika prostora kot tudi zdravo spanje.

Ročno izdelane BoxSpring postelje.

BoxSpring postelje – nove smernice v pohištveni industriji

Gre za izjemno nadgradnjo oblazinjene postelje, kateri le redki lahko sledijo. Izdelati posteljo v naročnikovi najljubši barvi, ki je zaradi svoje nadstandardne višine enostavna za leganje in vstajanje ter nudi všito, po meri kupca izdelano ležišče, je nekaj kar si vsak med nami želi. Če želite izvedeti več, obiščite njihovo stran BoxSpring postelje.

Modeli slovenske BoxSpring postelje

Na voljo je kar nekaj modelov te čudovite postelje. Med seboj se razlikujejo po višini, načinu postiljanja, boxspring dizajnu in še čem. Pobliže jih lahko spoznate tukaj – BoxSpring postelje Modeli.

Ne le dizajn in nadstandardna višina, tudi ležišče je pomembno

Postelja BoxSpring je vedno v najboljši družbi. V prvi vrsti z ležiščem, ki predstavlja srce popolnega spalnega udobja. Mojstri podjetja Maremico po meri izdelano ležišče dobesedno všijejo v BoxSpring posteljo in s tem posteljo postavijo na novo, višjo raven posteljne estetike, udobja in večnega glamurja. Kako to storijo?

Vse se začne s stavkom: Pozdravljeni in dobrodošli v Spalnem centru Maremico!
Če se boste odločili v živo spoznati BoxSpring postelje, potem jih morate obiskati v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah. Prijazno in strokovno vam bodo predstavili svet postelje BoxSpring in po meri izdelanih ležišč.

Svetovanje v spalnem centru Maremico.

Lahko pa njihove BoxSpring postelje naročite kar v njihovi spletni trgovini. Kot so napisali, vas po potrjeni nakupovalni košarici pokličejo, da dorečete vse detajle, ki vam jih bodo z veseljem izdelali po vaših željah.

Vas zanima kdo je glavni »krivec« za novi trend oblazinjene postelje?

Glavni krivec za nastanek številnih izdelkov za zdravo spanje (ročno izdelano ležišče Leticia, vzglavnik Leticia, postelje BoxSpring in druge nadgradnje pri vodni postelji Lectus) je Valentin Marinšek, inovator in vodja Tehničnega sektorja v podjetju Maremico. S svojo ekipo mojstrov in šivilj snuje načrte, kako z lastno proizvodnjo zagotoviti zdrav spanec vsakomur, ne glede na potrebe in želje.

Valentin Marinšek, inovator in vodja Tehničnega sektorja v podjetju Maremico.

BoxSpring postelje tudi v spalnicah znanih Slovencev!

Vsak dan več Slovencev uporablja trenutno najbolj iskane BoxSpring postelje. Med njimi je tudi nekaj znanih Slovencev (ja, čisto zares). Preberite njihovo mnenje o BoxSpring postelji.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki