fbpx
E-UTRIP
Aktualno Narava & zdravje Zdravje

Obvestilo glede prenehanja delovanja ordinacije Dr. Boldan

Ordinacija splošne medicine Jožica Boldan dr. med., je z dnem 11. 12. 2021 prenehala z izvajanjem zdravstvene dejavnosti. Vse paciente dr. Boldanove obveščamo, da bo koncendent, to je Občina Kočevje, program splošne medicine vrnila v Zdravstveni dom Kočevje, ki bo skladno s protokolom opravil prevzem zdravstvenih kartonov. V skladu s prenosom programa splošne medicine na ZD Kočevje si bo možno zdravnika izbrati tudi znotraj javnega zavoda ZD Kočevje.

Opredeljevanja pri novem izbranem zdravniku bodo omogočena s ponedeljkom, 20. 12. 2021, v ambulanti družinske medicine pri Rosani Ahčin Novak, dr.med, specializantki družinske medicine. V vmesnem času, to je do opredelitve v ZD Kočevje, bo za nujna stanja in obravnave pacientov dr. Boldan poskrbela nadomestna ambulanta dr. Verice Lolić (informacije: 01-893-02-47, dr.vericalolic@gmail.com).

Opredeljevanja novih pacientov ne potekajo avtomatično, temveč na podlagi podaje soglasja pacienta za opredelitev. Zato vse paciente, ki želijo podati svoje opredelitve v ambulanti družinske medicine pri Rosani Ahčin Novak, dr. med., specializantki druž. med. vljudno naprošamo, da to sporočijo prek elektronskega naslova splosna.ahcin@zdkocevje.si ali se za opredelitev dogovorijo na telefonski št. 01/893-90-64. Linija za opredeljevanja bo odprta od ponedeljka do petka med 10.30 in 13.0. Zaradi predvidene zasedenosti linij bo klic vsakega kličočega zabeležen in vrnjen v najkrajšem možnem času.

Opredeljevanja pri ostalih zdravnikih družinske medicine, ki so zaposleni v ZD Kočevje, so možne pogojno in sicer v dogovoru z zdravnikom, v kolikor gre za opredelitve družinskih članov. Za tovrstne dodatne opredelitve soglasje za opredelitev posredujte na e-mail naslov ambulante pri katerih je že opredeljen vsaj en družinski član pacienta (https://www.zdkocevje.si/ambulante/splosne).

Več informacij: od ponedeljka do petka med 10.30 in 13.00 na tel. št. 01/893-90-64

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki