fbpx
E-UTRIP
Brez kategorije Aktualno Gospodarstvo Kočevje

VD-IN avtopralnica vrhunska nega za vaš avtomobil

Pot v neznano ali pa v službo je veliko lepša, če se peljemo v čistem avtomobilu. V Podjetniškem naselju v Kočevju se je pred kratkim odprla nova avtopralnica – VD-IN avtopralnica, Dejan Vereš s.p., ki poskrbi za vrhunsko čiščenje osebnih, enoprostornih, terenskih vozil ter kombijev.

Ponujajo širok nabor storitev, vključno z zunanjim in notranjim čiščenjem avtomobilov ter dodatnimi storitvami, kot so odstranjevanje zračne rje, poliranje žarometov in globinsko čiščenje. Dejan Vereš priporoča, da se globinsko čiščenje avtomobila opravi vsaj dvakrat na leto, da se ohrani svežino notranjosti vozila.

VD-IN avtopralnica je odprta vsak delovnik, od ponedeljka do petka, med 9.00 in 17.00 uro. Prav tako so na voljo tudi v soboto, med 9.00 in 13.00 uro, da se prilagodijo urnikom strank. S strokovnim pristopom in uporabo vrhunskih čistilnih sredstev ter opreme zagotavljajo visoko kakovostno storitev, ki bo vašemu avtomobilu povrnila sijaj in ga ohranjala v odličnem stanju.

Ne glede na to, ali gre za redno vzdrževanje vašega vozila ali pripravo na posebne dogodke, lahko zaupate ekipi VD-IN avtopralnice, da bo poskrbela za temeljito čiščenje in osvežitev vašega avtomobila.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki