fbpx
E-UTRIP
Aktualno Starševstvo Zanimivosti & Zabava

Vrtec Kočevje: Otroci na novi življenjski poti

Leto je minilo in od brezskrbnih dni v vrtcu se je poslovila nova generacija otrok Vrtca Kočevje. Današnje dogajanje je na zunanje igrišče enote Ostržek privabilo množico staršev, dedkov, babic ter bratcev in sestric, ki so navdušeno in ponosno spremljali prihod svojih malih maturantov na osrednji oder.

Vreme je bilo čudovito, ravno pravšnje za tako vesel dogodek, ki predstavlja prehod iz vrtčevske igralnice v šolsko učilnico.

Za še več smeha in veselja je poskrbel dvorni norček Beni, ki je s svojimi vragolijami povezoval dogodek in pozdravljal skupine otrok, ki se poslavljajo od vrtca. Teh je letos 130.

Otroci so se izkazali s petjem in plesom, pri čemer so koreografije skrbno pripravile vzgojiteljice in vzgojitelji, ki so jih vsa te leta spodbujali in pripravljali na novo življenjsko poglavje.

Današnji dan je bil namenjen veselju in zabavi, sledijo pa zaslužene počitnice, ko bodo otroci nabrali moči za nove izzive, ki jih prinaša šola.

“Včeraj so se rodili, danes pa že zaključujejo vrtec,” smo lahko slišali eno izmed mam. Verjetno ni bila edina, ki je mislila tako. Čas res hitro beži, a vsako obdobje otrokovega odraščanja prinaša mnogo lepega.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki