fbpx
E-UTRIP
Aktualno Hrana Kočevje Mali oglasi Narava & zdravje Oglaševanje

V Pekarni Eliana odlične pice v treh okusih

V teh časih, ko so restavracije in gostilne večinoma zaprte, je povpraševanja po drugačnih možnostih prehrane v porastu, pa naj gre za dostavo hrane ali pa zgolj pekarne, v katerih se najde številčen izbor razno raznih pekovskih izdelkov. V preteklih dneh smo že predstavili dve možnosti za izbor malice, in sicer izjemo priljubljen berač in odličen burek iz pekarne Eliana, na Trgu zbora odposlancev 50, v Kočevju.

Tokrat predstavljamo še eno »idejo« za malico ali celo kosilo, vedno priljubljeno pico, ki jo prav tako pečejo v pekarni Eliana. Lahko izbirate med tremi različnimi okusi; tuna, klasika in zelenjavna. Lahko vam zagotovimo, da so naravnost vrhunske in priporočamo, da jih preizkusite. Za eno celo boste odšteli 8,50 €.

Pico lahko naročite kadarkoli med 6.00 in 22.00 preko telefonske številke 051/709-737, ali pa kar na licu mesta, vendar bo v tem primeru potrebno nekoliko počakati.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki