fbpx
E-UTRIP
Brez kategorije

Slasten burek v Pekarni Eliana v Kočevju

V Pekarni Eliana, na Trgu zbora odposlancev 50, v Kočevju, nudijo številne odlične pekovske izdelke. Prejšnji teden smo poročali o slastnem beraču, “pici” na francoski štruci, ki je med Kočevarji še posebej priljubljen (v tem prispevku). Ste vedeli, da v omenjeni pekarni nudijo tudi sveže pečen burek? Pripravljajo ga po posebnem postopku, zaradi česar je še okusnejši, kot sicer, skorjica pa ravno prav hrustljava. Nudijo tri različne vrste; mesni, sirni in pica burek, ki ga oblikujejo v velik krog, v obliki polžje hišice. Po potrebi ga brez problema tudi narežejo na kose ter tako poskrbijo za še lažje okušanje in užitek ob gurmanskemu doživetju.

Odšteli boste zgolj 6,50 evra!

Burek lahko naročite kadarkoli med 6.00 in 22.00 preko telefonske številke 051/709-737. Seveda je možno naročiti tudi na licu mesta, vendar pa bo v tem primeru potrebno nekoliko počakati. Zanj boste odšteli zgolj 6,50 €.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki