fbpx
E-UTRIP
Aktualno Oglaševanje

V naaajboljši sex shop po naaajboljši vibrator

Še nekaj let nazaj bi se ob takem naslovu članka marsikdo znašel v zadregi in se spraševal po zdravju avtorja, danes pa teme, povezane s seksom niso več – no, ali pa so veliko manj – tako skrite, tako tabuizirane. Sex – shop, pripomočki, igračke, igre, poze in še marsikaj so tako vedno bolj »sprejemljive«, tako za pogovore v skupini ali v paru, kot tudi za brskanje po spletu. In v enem izmed večjih in popularnejših sex shopov v Sloveniji je definitivno Svet erotike.

Sex shop z največjo ponudbo vibratorjev in drugih sex pripomočkov

V primerjavi z drugimi vrstami trgovin, se je sex shop na trgu pojavil precej pozno, šele v sedemdesetih, saj so ta leta prinesla tudi nekakšno novo rojstvo seksa oziroma odnosa do njega. Zgodovinski viri kot prvi zametek sex shopa na svetu omenjajo trgovino Diana Slip, ki so jo odprli okoli leta 1920 v Franciji, v njej pa so lahko kupili erotične knjige, fotografije in erotično perilo. Prvi zares »uradni« sex shop pa velja Beate Uhse AG, ki se je v Zahodni Nemčiji odprla leta 1962.

No, glede na to, da se je dvajsetih letih prodaja v sex shopih povečala za sedemkrat, očitno posamezniki ali pari želijo nekaj več. Zato je povsem razumljivo, da dandanes sex shopov ne primanjkuje, eden izmed večjih pri nas je zagotovo spletni sex shop Svet erotike , kjer na enem mestu dobite okoli 4.000 različnih izdelkov najvišje kakovosti, več kot 240 različnih priznanih blagovnih znamk, ki s hitrim dobavnim rokom (dostava v 1 do 2 delovnih dneh) poskrbi za to, da je vaš novi vibrator, dildo, analni ali klitoralni stimulator, vibracijski jajčki, hlačke, skratka karkoli pri vas kar najhitreje in seveda diskretno.

Vibrator: najpogosteje prodajan izdelek v sex shopu …

… in to z razlogom. Prva verzija vibratorja s konca 19. stoletja je bil manipulator na parni pogon, zato lahko trdimo, da se je vibrator pojavil še pred izumom sesalca ali električnega likalnika. Po nekaterih pripovedih naj bi neko vrsto vibratorja uporabljali celo že v antiki in v viktorijanskih medicinskih ambulantah za zdravljenje ženske histerije, ko so s tem pripomočkom in ogromno vloženega ročnega dela zdravniki in medicinske sestre stranke pripeljale do orgazma. Seveda se je z napredkom tehnologije lahko delo rok skorajda izničilo, leta 1896 je namreč George Taylor patentiral parni vibrator, za premik na električni vibrator pa je poskrbel njegov kolega, Joseph Mortimer Granville. Seveda so bili prvi primerki vibratorja zelo veliki in glasni,danes pa lahko najdemo celo vibrator v velikosti majhne »bunkice«, ki brni pravzaprav neslišno in poskrbi za kar najbolj močne in prijetne seksualne užitke. Zakaj?

Od vibratorjev z eno možnostjo do vibratorjev z vzorcem vibriranja po lastni želji

Orgazem je nekakšen »cilj«, do katerega pridemo po skoraj enako prijetni poti – po poti poljubov, dotikov in nenazadnje masaže oziroma draženja tako telesnih točk kot tudi možganov oziroma misli. Eno z drugim prinese neizmerno zadovoljstvo, intenziven užitek, vrhunec spolnega odnosa. In, četudi mislite, da je vaš orgazem že »dodelan«, verjemite, da je lahko še boljši.

Obstaja ogromno različnih vibratorjev, ki so jih lahko uporabljamo za stimuliranje različnih točk užitka, kar pomeni, da je vibrator najbolj vsestranska seks igračka in prav ta širok spekter uporabe več kot upraviči »obsesijo« Slovenk in Slovencev do vibratorjev. Poznamo 7 vrst vibratorjev in ni vrag, da lahko vsak najde (vsaj) enega zase. Kako?

Najlažje – sploh »začetniki« oziroma kupci prvega vibratorja – najprimernejšega zase izberete tako, da se vprašate: Bom vibrator uporabljal/a sam/a ali s partnerjem? Kako močna stimulacija mi ugaja? Katero intimno področje želim stimulirati? Nato pa le pogumno odklikajte na sex shop sveterotike.si in se prepustite spoznavanju najnovejših, že pravzaprav »osebnih« vibratorjev, kot je denimo pametni vibrator, ki ga lahko povežemo s svojim pametnim telefonom, kjer lahko »narišemo« lastni vzorec vibriranja, izberemo vzorec vibriranja glede na ritem glasbe in podobno, pa tudi tistih bolj »tradicionalnih« vibratorjev, ki kljub svoji preprostosti zagotavljajo maksimalne užitke.

*plačljiva objava*

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki