fbpx
E-UTRIP
Aktualno Glasba Kočevje Kultura

Kočevska skupina MYUZIKA razprodala KCK!

Na oder Kulturnega centra Kočevje (KCK) je v zadnjih mesecih stopilo kar nekaj slovenskih, pravzaprav evropskih zvezd, kot so S.A.R.S., Big Foot Mama in Mrfy, ki pa dvorane niso popolnoma zapolnili. In potem je tu skupina MYUZIKA

Myuzika je lokalna skupina možakarjev, velikih ljubiteljev yugo rock glasbe, s katero so odraščali in katero skozi leta ob različnih priložnostih prepevajo in preigravajo. A – za razliko od drugih bendov- ne za publiko, pač pa zase, za svojo dušo, za svoje zadovoljstvo. Ob okrogli obletnici enega od članov so na elektriko končno zaigrali 5 komadov, na koncu pa je repertoar sestavljalo 20 pesmi, ki so se v času korone namnožile na okroglih 50.

Člani imajo za seboj že številne zasebne “nastope” in tri javne vaje, sedaj pa se bodo predstavili še na velikem odru Kulturnega centra Kočevje in z občinstvom podelili energijo, ki jih druži že mnogo let. Mitja Lavrič, Gregor Ožbolt, Aleš Rogale, Bojan Rogale, Jernej Konte, Luka Arh in Gregor Memedović bodo tako danes prvič nastopili pred tolikšno množico, ki bi bila lahko – na presenečenje vseh – še veliko večja, če prostorska kapaciteta ne bi bila omejitev. Koncert je bil namreč že nekaj dni nazaj razprodan, kar se v Kočevju ni zgodilo že kar nekaj časa. Zato so se organizatorji v dogovoru z izvajalcem odločili v prodajo sprostiti še dodatnih 50 kart.

FOTO: Facebook KCK Kulturni Center Kočevje.

Skupaj z njimi boste lahko podoživeli hite Parnega Valjka, Crvene Jabuke, Bajage, Prljavog kazališta, Psihomodo Popa, Grupe Film, Avtomobilov … skratka, velike zvezde yugo roka se bo (ponovno) slišalo.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki