fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno

Uradno: ZD Kočevje ima novega direktorja

Na torkovi seji občinskega sveta so kočevski svetniki soglasno podprli kandidaturo Emirja Kuduzovića za novega direktorja ZD Kočevje. Na razpis sta se prijavila dva kandidata. Kuduzovića je potrdil tudi svet zavoda.

Kot smo že poročali, gre za radiološkega inženirja z dolgoletnimi izkušnjami na Onkološkem inštitutu. Novi direktor, ki bo žezlo prevzel od Gregorja Koširja, bo dolžnost formalno nastopil 16. oktobra.

Postopek imenovanja direktorja se je zaključil zelo hitro. Po besedah kočevskega župana je razlog v tem, da so sodelovali vsi in se ob enem zavedali pomena hitrega imenovanja.

»Zdravstveni dom je v dobri finančni in kadrovski kondiciji, od tod dalje pa mora biti veliko dela narejenega pri pridobivanju novih programov, vsebin in tudi finansiranje. Prepričan sem, da bo novi direktor to zmogel izpeljati,« ne dvomi Prebilič.

Gregor Košir je povedal, da postopki zdravniških okrepitev, tako kot je bilo naznanjeno pred začetkom postopka za izbiro novega direktorja, potekajo po načrtih in da se pediatrinja Edita Jusić iz ZD Novo mesto vrača v ZD Kočevje.

(mgć)

 

 

 

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki