fbpx
E-UTRIP
Aktualno Društva Foto & video Kočevje Novice Občina Ribnica Šport Tenis Zdravje

Teniška igrišča v Gaju spet zaživela

Igrajmo tenis 2019! No, tudi kočevski teniški klub je sodeloval v vseslovenski promociji te priljubljene a hkrati zahtevne igre in več kot potrjeno je, da je tenis v Kočevju pred novim velikim valom igranja. Namreč, preteklo soboto so bila igrišča polna otrok in tudi odraslih, ki so si želeli poskusiti igrati tenis in prav vsi so bili nad tem športom več kot navdušeni. Organizatorjem je uspelo dogodek več kot uspešno izpeljati ter dokazati, da je tenis bistveno premalo izpostavljen šport v Kočevju, pa tudi v Sloveniji. Prav prijetno presenečenje je bilo tudi to, da so se na igrišču pogumno pomerile tudi odrasle punce in iskreno, udeležba je bila nad vsemi pričakovanji. To dokazuje, da je prihodnost tega športa pri nas veliko svetlejša, kot se je marsikomu zdelo.
Teniški klub Kočevje je predstavil tudi preko 2.000 EUR veliko pridobitev za treniranje, in sicer močno želeni teniški top! S to napravo je klub še korak bližje svojim ciljem in želja po večjem interesu oziroma vpisu otrok v to aktivnost bo tako veliko lažje uresničena.
N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki