fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Narava & zdravje Novice Starševstvo Zdravje

Program Neverjetna leta prvič v ZD Kočevje

Zdravstveni dom Kočevje obvešča, da bo letos prvič na voljo program Neverjetna leta, ki je namenjen staršem otrok od 3. do 8. leta starosti, ki se srečujejo s težavnim vedenjem svojih otrok. »Programi na enostaven, razumljiv in prijazen način staršem predstavljajo veščine pozitivnega starševstva, kar vzpodbuja otrokov kognitivni, socialni in čustveni razvoj, izboljšuje učne dosežke ter omogoča varnejše in bolj zdravo odraščanje. Pozitivno starševstvo krepi vez med otrokom in starši, deluje zaščitno in izboljša že nastalo težavno vedenje otrok,« program, ki bo zaživel v oktobru, opišejo v Zdravstvenem domu.

Kdaj in kje?

»Neverjetna leta je dokazano učinkovit program za preprečevanje in zgodnjo obravnavo vedenjskih težav otrok. Program je v pomoč staršem, da se lažje soočajo z izzivi pri vzgoji in si pridobijo pomembne veščine pozitivnega starševstva,« dodajajo pristojni v ZD Kočevje. Srečanja bodo potekala v oktobru v prostorih ZD, 1x tedensko, v popoldanskem času, predvidoma 14 tednov. Posamezno srečanje se bo izvajalo 120-150 min. Srečanja so za starše brezplačna!

Prijave so možne le še do konca tega tedna, 11. oktobra 2020, zato pohitite! Prijave so možne preko elektronske pošte neverjetnaleta@zdkocevje.si ali preko tel. št. 040 31 45 64.

Projekt sofinancira Ministrstvo za zdravje RS. Več podrobnosti o projektu si lahko preberete na tej povezavi.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki