fbpx
E-UTRIP
FOTO: Občina Ribnica.
Featured Novice Ribnica

Ribnica cepi: Pfizerjevo cepivo za starejše, AstraZeneca za mlajše

Občina Ribnica sporoča, da se bo v Zdravstvenem domu Ribnica, ki je eden od cepilnih centrov za cepljenje proti Covidu-19, cepilo s Pfizerjevim cepivom in cepivom AstraZeneca. Cepivi sta namenjeni različnim starostnim skupinam, in sicer prvo za starejše od 65 let, z drugim pa bodo cepili osebe, stare med 18 in 65 let.

Prednost imajo že znane ranljivejše skupine

Skladno z nacionalno strategijo cepljenja se bodo tudi v ZD Ribnica držali strategije prednosti, kjer so prvi na vrsti zdravstveni delavci in sodelavci ter zaposleni in oskrbovanci v DSO in SVZ, najstarejše prijavljene osebe, kronični bolniki, sektor vzgoje in izobraževanja, župani in direktorji občinskih uprav itd.

Prijavite se lahko preko e-pošte, klica, sms-a ali pri osebnem zdravniku

Če se želite prijaviti na cepljenje v ZD Ribnica, izberite eno izmed naslednjih možnosti:

  • svoje podatke (ime, priimek, datum rojstva, kontaktna številka, osebni zdravnik) pošljite na e-naslov info@zdribnica.si,
  • svoje podatke (ime, priimek, datum rojstva, kontaktna številka, osebni zdravnik) pošljite na 070 415 444
  • pokličite na 070 415 444 (vsak delovnik med 7. in 14. uro)
  • naročite se pri osebnem zdravniku v ZD Ribnica

Ob naročilu na cepljenje boste uvrščeni v vrsto, o točnem terminu boste naknadno obveščeni glede na prejeto količino cepiva.

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki