fbpx
E-UTRIP
FOTO: Policija.si.
Izpostavljeno Aktualno Kočevje Kronika

Osumljeni umora grozil v ZD Kočevje

Slovenijo je pretresla novica o smrti 67-letne ženske iz Kočevja. Policisti so prostost odvzeli 40-letnemu osumljencu, sinu umrle. Kot poročajo Slovenske novice, naj bi osumljenec mami vzel življenje že pretekli konec tedna. Na dan pa prihaja vse več podrobnosti o okrutnem dejanju.

Po naših neuradnih, a zanesljivih informacijah, je osumljeni pretekli teden z nožem grozil osebju in pacientom Zdravstvenega doma Kočevje.

Na PU Ljubljana pojasnjujejo, da v okviru varstva osebnih podatkov lahko zgolj potrdijo, da so bili 30. 11. 2023 obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v eni izmed zdravstvenih ustanov v Kočevju. “Policisti zoper znanega kršitelja vodijo postopek o prekršku ter nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka. Kršitelj je pred prihodom policije kraj zapustil, v konkretnem primeru pa niso bili podani razlogi za pridržanje osebe. Podrobnosti vam zaradi postopka, ki še poteka, ne moremo pojasnjevati,” odgovarja policija.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki