fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno

Nova pekarna na Trgu Svetega Jerneja

Na Trgu Svetega Jerneja v Kočevju ponovno diši po svežem kruhu in pekovskih izdelkih. V petek je svoja vrata odprla pekarna Ari, pričakujejo vas vsak dan med 5.30 in 22. uro.

Pekarna Ari je družinsko podjetje, ki stavi na tradicionalno pekovsko znanje in sveže sestavine. Z delom pričnejo že pred tretjo uro zjutraj, da je za prve stranke nared vse od belega kruha do slastnih mafinov.

Poleg klasičnih pekovskih izdelkov svoje stranke presenečajo z raznoraznim zavitki, krofi, picami. V oči nam je takoj padala pisana in vabljiva belokranjska pogača. Poskusili smo vrhunski koruzni kruh in slanike, ki so prav takšni, kot v kakšnih pekarnah tik ob morju.

“Pri nas lahko naročite tudi družinsko pico, za posebne priložnosti pripravimo hamburgerje, sendviče, burek,” pove lastnik Sinan Mucaj. V času praznikov bodo strankam ponudili tudi slastne piškote in potice. Vabljeni na Trg Svetega Jerneja, na hitro malico ali po svež kruh, ki bo odlično dopolnil vaše kosilo.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki