fbpx
E-UTRIP
Aktualno Društva Nogomet Novice Ribnica Šport

Nogometaši NK Ribnice pred zaključkom izjemno uspešne nogometne sezone

Nogometna sezona 2018/2019 se počasi bliža h koncu. Zadnji, 22. krog lige MNZ Ljubljana za obe selekciji, U12 in U13, se zaključi v soboto, 8. junija 2019. Selekcija U13 je trenutno na odličnem 2. mestu v skupini (15 ekip), medtem ko je selekcija U12 še vedno na najvišjem, 1. mestu (v skupini je 12 ekip). Obe selekciji sta v aprilu bogatejši za nekaj novih soigralcev, katerim želimo, da bi se med nami dobro počutili. Pred obema ekipama je še nekaj krogov, držimo pesti za dobro razvito in uspešno igro.

Učenke OŠ Ribnica dosegle odlično 4. mesto v dvoranskem nogometu med 256-imi osnovnimi šolami v državi

V petek, 10. maja 2019, so se učenke OŠ Ribnica v Markovcih udeležile finala v nogometu za starejše učenke. Tekmovalo je kar 256 osnovnih šol, OŠ Ribnica je v finale napredovala brez ene same izgubljene tekme na predfinalnih turnirjih. Pokal je šel ponovno v roke lanskih državnih prvakinj, OŠ Markovci, medtem ko so dekleta OŠ Ribnica izgubila boj za tretje mesto šele po streljanju sedemmetrovk. Vsa dekleta šolske ekipe so se skozi celotno sezono odlično odrezala, Naja Poje Mihelič pa je bila izbrana med štiri najboljše igralke finala. V šolski ekipi so igrale tudi članice NK Ribnica, Veronika Rovan, Nika Hojč, Naja Poje Mihelič, Klara Oiclj in Iza Prelesnik. Vsem učenkam OŠ Ribnica in mentorju, prof. Alešu Puglju, ki je uspešno treniral in vodil ekipo vso sezono, iskreno čestitamo.

Naja in Veronika.

Napovednik

Vrtec Ribnica v torek, 4. 6. 2019 ob 17.00, prireja prireditev Šport in Špas, 12. Druženje in gibanje vseh generacij. Prireditev bo potekala na parkirišču Vrtca Ribnica. Poleg Vrtca Ribnica, Zdravstvenega doma Ribnica in Zavoda Sena Plus bo na prireditvi sodeloval tudi NK Ribnica. Vabljeni otroci, starši, stari starši in prijatelji h gibanju in prijetnemu druženju!

V mesecu juniju se bo NK Ribnica s selekcijami U9, U12 in U13 udeležil tradicionalnega mednarodnega VIII. Lyons Cupa turnirja v Novem mestu.

Ob zaključku šolskega leta bo na stadionu Ugar v petek, 7. junija 2019 od 16.00 dalje potekalo letno druženje članov NK Ribnica. Več o poteku druženja bo objavljeno na naši FB strani.

Selekciji U7 in U9

Pri selekcijah U7 in U9 se rezultati tekem še ne beležijo. U7 je se je udeležila turnirja v Cerknici, kjer so otroci odigrali štiri tekme v čudovitem, sončnem dnevu. V skupini U7 so otroci izjemno napredovali na gibalno motoričnem področju; postali so hitri, spretni in se ob tem zabavali.

Selekcija U9 je odlično odigrala en nogometni turnir, do konca sezone ima še tri, in sicer v Kamniku, Zagorju in Komendi.

Povabilo na BREZPLAČNE URICE nogometa za najmlajše

Otroke (dečke in deklice) od 4. leta dalje vabimo na brezplačne ure nogometa na stadion Ugar,torek in četrtek od 17.30 do 18.30.

V primeru dežja bo vadba potekala v vrtčevski dvorani Športnega centra, ponedeljek od 18.00 do 18.45 ure in četrtek od 18.30 do 19.15 ure.

NK Ribnica

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki