fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Novice Občina

Kmalu nov parkirni režim v Kočevju – s pomočjo ankete do najboljšega režima

Projektna ekipa Vsi v mesto je pripravila anketni vprašalnik za prebivalce in uporabnike mesta na temo prometa in parkirnih režimov v mestu. “V naslednjih mesecih se bomo ukvarjali s prometom v Kočevju. Pripravil bomo tudi predlog novih parkirnih režimov. Da bi bili ti čim bolj po vaši meri, vas prosimo, da sodelujete z nami,” pozivajo vse lokalno prebivalstvo k sooblikovanju prometnega režima, ki bo kar najbolje odgovarjal vsem. Dejstvo je, da je lokalno prebivalstvo tisto, ki najbolje pozna razmere v občini, zato je izredno pomembno, da stopimo skupaj in tako preprečimo morebitne nevščečnosti ali nejevoljo ob uveljavljanju novega prometnega režima.

Zato vas tudi mi vabimo, da si vzamete minutko časa ter izpolnite anketo, do katere lahko dostopate na tej povezavi. Sedaj imate priložnost, da aktivno sooblikujete prihodnji razvoj Kočevja.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki