fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Šport Tenis

Kako kočevske tenisačice trenirajo od doma

Taja Šolaja trenira tenis v Teniškem klubu Kočevje in sedaj, ko ni treningov, s trudom trenira doma. Inovativnih vaj ji očitno ne zmanjka, k čemur prispevata tudi njena starša, saj sta oba vpeta v šport, oče pa je celo končal fakulteto za šport. Tako jim načinov za dober trening ne zmanjka. 

Video, ki so ga posneli doma, so poslali tudi na Teniško zvezo Slovenije, v okviru akcije “Ostani doma in bodi aktiven”, ter prejeli nagrado, novi teniški lopar in žogice, za izvirno idejo, kako lahko tudi doma naredimo odlične vaje in tako ohranjamo kondicijo.

Vabimo vas, da tudi vi doma vadite in ohranjate zdrav um in telo. Če želite kakšno vajo pokazati ali predstaviti tudi drugim nam jo pošljite na info@poravnava.si, na telefonsko številko 030 661 331 ali pa kar preko naše Facebook strani Utrip vaše občine, mi pa jo bomo delili na vseh naših družabnih omrežjih.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki