fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kronika Policijska poročila

Kaj se je včeraj dogajalo v Livoldu? 23-letni državljan BiH skoraj povozil policista

Policisti PP Kočevje so v času zadnjih 24 ur obravnavali naslednje interventne dogodke:

  • KD tatvine žlebov in KD tatvine električnega orodja,
  • kršitev po Uredbi o odpadkih,
  • prometno nesrečo z udeležbo divjadi.
  • zaustavljen je bil osebni avtomobil, v katerem je bilo prijetih 6 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo, osebe je prevažal drž. Bosne in Hercegovine, za katerega je bilo odrejeno pridržanje zaradi suma storitve KD prepovedanega prehajanja državne meje ali ozemlja države ter suma storitve KD preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Kot poročajo s PU Ljubljana je včeraj,  nekaj  pred  15. uro, policist v Livoldu kontroliral promet ter pri tem ustavljal osebno vozilo, ki je vozilo proti njemu. Voznik osebnega vozila je zapeljal proti policistu, tako da je ta moral odskočiti, da ga ni povozil,  nato  pa  odpeljal  naprej v smeri Kočevja. Vozilo je bilo nato v bližini  zaustavljeno s strani drugih policistov, ki pa so ugotovili, da je 23-letni  državljan  BiH  v vozilu prevažal 6 državljanov Bangladeša, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policisti so 23-letnika pridržali in bo priveden  k  preiskovalnemu  sodniku  zaradi  suma storitve kaznivih dejanj prepovedanega  prehajanja meje ali ozemlja države, ter preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi.

Policisti s PP Ribnica pa za preteklih 24 ur poročajo, da so obravnavali:

  • 1 x prometno nesrečo I. kategorije z udeležbo divjadi,
  • 1 x prometno nesrečo II. kategorije.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki