fbpx
E-UTRIP
Naslov državnega prvaka so osvojili Nik Ambrožič, Nejc Vetrih, Luka Čop, Mihael Čop, Aljaž Čop, Andraž Gregorič, Anže Žlindra, Aljaž Lovrenčič, Tomaž Lovrenčič, Tit Starc, Anže Oražem, David Adamič, Tine Arko in Patrik Korenjak.
Aktualno Nogomet Šport

Sodraški upi ponovili uspeh izpred dveh let

Po sanjskem uspehu pred dvema letoma, ko so se iz Ljutomera vrnili z velikim pokalom za osvojeno prvo mesto na državnem prvenstvu v kategoriji U15, so igralci futsal kluba ŠD Extrem v soboto ta naslov potrdili, in sicer v skupini U17, v domači dvorani, z izdatno zmago. Izid je bil 5:1, zmagali pa so proti vrstnikom iz Dobrepolja.

Trener ekipe, ki vodi tudi člansko vrsto in je vodil tudi zmagovalno ekipo izpred dveh let Srdjan Đorđević, je tudi tokrat vodil mlade sodraške upe na poti do vrhunskega dosežka. »Fantom kapo dol. Dali so vse od sebe. Uspeh je toliko večji, saj je bil dosežen z igralci iz širšega okolja občin, ki gravitirajo proti Sodražici,« je kakopak ponosen trener.

Rast izidov je vsekakor dobra popotnica za delo v prihodnje in morebiti potrditev najboljšega v državi tudi v skupini U19. Odlični pogoji za delo v klubu so dobra podlaga za ta pričakovanja. »Res imamo vrhunske pogoje. Dvorana nam je vedno na voljo, finančno nas podpira občina. Ostalo je na nas,« je še dejal Srdjan Đorđević.

Kapetan Andraž Gregorič v uspeh ni dvomil. Zavzetost na treningih in prizadevnost v igri je obrodila sadove. »Imamo vrhunskega trenerja, soigralci smo prijatelji že od otroških let. Šolo in šport kar dobro usklajujemo. Naslov nas seveda še bolj obvezuje, zagotovo bomo strnili vrste in se čez dve leti znova potegovali za prestižno prvo mesto. Seveda mnogi izmed nas se vidimo tudi v članski ekipi, ki ji je letos za malenkost spodrsnila uvrstitev v prvo državno ligo,« se upravičeno nadeja Andraž.

Na odlično organizirano zadnjo tekmo pa je madež padel s strani Futsal zveze Slovenije, ki ni zmogla zmagovalcem zagotoviti nikakršnega priznanja. Razumljivo je, zakaj so v slačilnice po veselju na igrišču odšli sklonjenih glav. Brez pokala in diplom.

(mgć)

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki