fbpx
E-UTRIP
FOTO: POP TV.
Izpostavljeno Aktualno Novice Zanimivosti & Zabava

Domen Kljun ima talent!

Domen Kljun je zmagovalec devete sezone Slovenija ima talent. Večer nam je polepšal z zimzeleno Vrača se pomlad Ota Pestnerja. Domen, ki prihaja s Pustega Hriba pri Ortneku, je nastopil predzadnji. Občinstvo je takoj prepoznalo zmagovalca, ga spodbujalo ves čas nastopa in na koncu nagradilo z iskrenim aplavzom. Gledalci pa so mu namenili največje število glasov, ki so našemu Domnu prinesli zmago in 50 tisoč evrov. Zasluženo!

Kljub temu da se je dan pred najpomembnejšim nastopom v svojem življenju zbudil brez glasu, je navdušil tudi žirijo. Bolezen mu ni vzela karizme, oder je bil popolnoma njegov.

“Domen, to je noro. Jaz sem uživala. Takšen glas – to je noro,” je po nastopu povedala žirantka Ana. Marjetka: “Sem se že znašla v situaciji, ko sem se zbudila brez glasu in ti si danes splaval. Tvoj glas boža dušo, ušesa. Imaš briljanten glas. In glede na to, da si bolan … bravo!” Navdušil je tudi moški del žirije.

Domnov nastop je sprožil veselje in solze sreče. Ponosni smo, da takšen talent živi med nami.

Domen, čestitke!

 

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki