fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Zanimivosti & Zabava

Lepo število obiskovalcev in bogat srečelov

Pretekli konec tedna je v Dolnjih Ložinah potekala gasilska veselica, ki jo je organiziralo Prostovoljno gasilsko društvo (PGD) Dolnje Ložine. Dogodek je pritegnil približno 400 obiskovalcev, ki so se zbrali iz bližnje in širše okolice. Veselo vzdušje je popestrila skupina Družina Šabec Kidrič.

Letošnja veselica je tako kot lansko leto presegla pričakovanja organizatorjev. Za nemoten potek dogodka je skrbelo okoli 30 prostovoljcev, ki so z zavzetostjo poskrbeli, da so se vsi obiskovalci počutili prijetno in domače.

Poleg bogatega srečelova, kjer so obiskovalci lahko zadeli različne nagrade, je največ zanimanja požela glavna nagrada – prenosni računalnik. Ostale nagrade so vključevale bone za gorivo, kar je še dodatno dvignilo zanimanje za nakup srečk.

Naj spomnimo, da prostovoljni gasilci iz Dolnjih Ložin do 31. avgusta prek SMS sporočil zbirajo sredstva za obnovo gasilskega doma.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki