fbpx
E-UTRIP
Izpostavljeno Aktualno Kočevje

Znano, kdo bo novi direktor ZD Kočevje

Po odstopu Gregorja Koširja z mesta ZD Kočevje, ki ga je podal konec avgusta, zaposleni v jesen vstopajo z novim vodstvom. Novi direktor bo po sprejetju sklepa Sveta zavoda ZD Kočevje postal Emir Kuduzović, potrditi ga mora tudi Komisije za volitve, imenovanja in mandatna vprašanja. in občinski svet.

Kuduzović je zaposlen na Onkološkem inštitutu, na delovnem mestu radiološki inženir svetovalec. Kot je razvidno iz javno dostopnih podatkov, izvaja tudi strokovne izpite na Ministrstvu za zdravje za poklic radiološki inženir.

Sicer je tudi član komisije za opravljanje strokovnega nadzora s svetovanjem. Leta 2018 je kot predsednik komisije izvedel nadzor ZD Kočevje preko Ministrstva za zdravje.

Emir Kuduzović, dipl. inž. rad.

Za obdobje 2019-2023 je bil imenovan za člana sveta ZD Kočevje. Od januarja do maja letos je z ostalimi člani izvajal celovit nadzor v ZD Kočevje.

Na razpis za novega direktorja oz. direktorico ZD Kočevje sta po naših informacijah prispeli dve prijavi.

SORODNI ČLANKI:

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki