fbpx
E-UTRIP
Arhiv.
Aktualno

Znana nova možna lokacija dela Melamina

Kot poroča Dnevnik, naj bi se del proizvodnje Melamina preselil na lokacijo slabih devet kilometrov severovzhodno od središča mesta Kočevje, v nestalno poseljeno naselje Kleč. Sprva predvidena lokacija Kočevje sever je namreč povzročila veliko nestrinjanje med okoliškimi prebivalci, predvsem med prebivalci Klinje vasi in Gorenja. Omenjeni vaški skupnosti sta predlagali novo lokacijo, v podjetju pa naj bi že naročili študijo o ustreznosti lokacije Kleč, še poroča Dnevnik.

Kot so sporočili iz Melamina, so v zvezi s selitvijo dela proizvodnje že od samega začetka analizirali več lokacij. Glede na odzive, ki so jih prejeli na javni predstavitvi prve lokacije Kočevje sever, pa so začeli aktivnosti, ki vključujejo to dodatno lokacijo. Poleg predvidenega kriterija oddaljenosti 700 metrov pa bodo pri dodatku k študiji upoštevali še nova kriterija, oddaljenost 1500 in 3000 metrov od najbližjih naselij, še navaja Dnevnik.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki