fbpx
E-UTRIP
Aktualno

(video) RK Kočevje: Konec pokalne pravljice, a čas za nove zmage

Včeraj se je v Športni dvorani Kočevje odvila pokalna tekma med domačo ekipo RK Kočevje in RD Koper. Nažalost se je tekma odvila gostom v prid, z rezultatom 23:33. Domačinom pa je vseeno treba priznati dobro igro in borbenost.

Kljub temu, da se je tekma odvila sredi tedna, je bila domača športna dvorana polna praktično do zadnjega kotička. »Vzdušje je bilo fenomenalno,« nam je zaupala ena od navijačic. Podobnega mnenja bi zagotovi bili vsi prisotni.

Obiskovalci tekme so pred vhodom v dvorano prejeli brezplačne plastenke vode, da so lažje prenašali vročico tekme. Pred samo dvorano pa je za tiste najbolj lačne skrbel lokalni ponudnik hrane. Med polčasom so nastopile tudi Uršine mažorete.

Očitno se je v Kočevje vrnila rokometna vročica in navijači še vedno vedo, da se doma igra dober rokomet. Rokometni Klub Kočevje v petek že čaka ligaška tekma, navijače pa nova priložnost, da podprejo klub.

STATISTIKA DOMAČE EKIPE:

Jaka Đekić 8 zadetkov

Adam Štefanič, Nace Zajc, Nejc Pungaršek 3 zadetki

Robert Škotnik, Alen Begić Zbačnik 2 zadetka

Tadej Šega, Žiga Mihelič 1 zadetek

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki