fbpx
E-UTRIP
Aktualno Oglaševanje

Življenje ni vedno sladko? S Sašino pomočjo je lahko!

V ponudbi kmalu še nekaj novih sladic!

Saša Obranovič je Kočevka, športnica z dušo in telesom, tekačica, hribolazka, kolesarka, vsestranska umetnica in ljubiteljica narave. Zase pravi, da je prava pustolovka in človek, ki zajema življenje z veliko žlico. Že kot otrok je rada izdelovala okraske, prepevala v pevskem zboru in plesala v skupini show dancea, še sploh pa je rada preizkušala mamine recepte. In ta hobi je spremenila v posel.

Začetki poslovne poti segajo že v leto 1994, ko je v svojem umetniškem ateljeju izdelovala vitraže, oblikovala steklo v nakit in tiffany svetilke, kar počne še danes, saj s svojo kreativnostjo pri izdelavi teh izdelkov zadovolji še tako zahtevnega kupca. Kot zaprisežena športnica in inštruktorica vodenih vadb je v letu 2004 ustanovila tudi svoje športno društvo AURA, kjer je mnogim pomagala najti zdravo življenjsko pot, bogato znanje pa prenaša na svoje vadeče še danes.

Najdete jo lahko tudi na kočevski tržnici ob sredah in sobotah.

Ker pravijo, da v tretje gre rado, je izkoristila še en talent iz otroštva – peko vseh vrst domačih dobrot in butičnih sladic. In ko je nastopil korona čas, si je drznila narediti korak naprej. Odprla so se ji nova vrata in poslovna priložnost, ki jo je zagrabila z vso močjo. Pred občinstvo je postavila svoje sladke dobrote, ki so privabljale številne poglede na tržnih dneh in prireditvah in, ker je bil odziv več kot odličen, se je rodila Sašina sladka ustvarjalnica domačih dobrot in butičnih sladic, ki je začela s tradicionalno kočevsko bombico in šamrolo. Te smo namreč vsi tako zelo pogrešali, saj nas popeljejo nazaj v otroštvo, ko smo te dobrote dobili v stari kočevski pekarni.

»Sladice so izdelane po starih tradicionalnih receptih moje mame, ki je bila najboljša »cukerpekarica« daleč naokoli. Znati pričarati omamen okus in vonj sladic ter izpopolniti njihov izgled je moje vodilo. Nabor sladic je pisan, vse od polnozrnatih kruhov, krofov, slanih zavitkov, domačih štrudljev in potic, piškotov, sočnih breskvic, kočevskih kremšnit, baklav, Sašine rolade, makronov in minjonov, županovih kap, butičnih tort in peciva… vse to lahko pripravim za različne priložnosti ter pogostitve,« svojo ponudbo in storitev predstavi Saša.

V prihodnosti načrtuje tudi še nekaj novih sladic, ki bodo popestrile ponudbo, do takrat pa vam Saša pripravi skoraj vse, kar vam srce poželi in vam okusno pripravljeno in lično postavljeno tudi dostavi na želeno lokacijo.

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki