fbpx
E-UTRIP
Aktualno Gospodarstvo Hrana Kočevje Narava & zdravje

Že druga Elijana v Kočevju z odličnimi pekovskimi izdelki

Le kdo v Kočevju ne pozna slovite pekarne Elijana in njihovih znamenitih beračev, odličnih burekov in slastnih pic. Teh izdelkov bo odslej še več, saj so danes odprli še eno poslovalnico v Kočevju, na obrobju mesta, v stavbi, kjer trenutno že delujeta trgovini Tedi in Kik.

Malo po 9. uri so se vrata pekarne prvič odprla, v njej pa obiskovalce pričakata simpatični in nasmejani (četudi pod masko) prodajalki Mirela in Tanja, ki z veseljem ugodita vašim željam. Seveda prav nikogar ne pozabita povabita k mizi pred vitrino, na kateri je naloženih polno raznih dobrot, ob katerih se obiskovalci lahko posladkajo ter skupaj z njimi poveselijo ob otvoritvi nove pridobitve v Kočevju.

Že tako širok nabor pekovskih izdelkov bo tu še bogatejši

Pekarna slovi po širokem naboru pekovskih izdelkov, od že omenjenih pic, burekov in beračev, do številnih vrst kruha, štručk, krofov in podobno. Prodajalki razkrijeta, da bo ponudba pekovskih izdelkov v primerjavi s ponudbo v pekarni v centru mesta tu še bogatejša, saj bodo na voljo tudi manjši bureki v obliki »palčke«, »rožice«, piškotki, sezamove pletenke in podobno. Nekateri so že na voljo za nakup, ostale pa bodo na police dodajali kasneje in tako poskrbeli za neprestane novosti, ki nikogar ne bodo pustili ravnodušne.

Lastnik stavi na kvaliteto

Lastnik pekarne navdušenja ob odprtju ne skriva, prepričan je, da bo povpraševanja in obiskovalcev dovolj in bo pekarna zaživela po planih. Pravi, da se konkurence ne boji, saj stavi na kvaliteto in unikatne pekovske izdelke, kar je prepričalo že številne obstoječe stranke. In tudi nove bo!

Delovni čas pekarne je od 6. do 21. ure, sčasoma, ko bodo razmere dovoljevale, bodo čas še nekoliko podaljšali. Naročila za peko pic in beračev sprejemajo na telefonski številki 051/709-737.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki