fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Narava & zdravje Novice Zdravje

Zdravstveni inšpektor je obiskal ZD Kočevje

Včeraj je ZD Kočevje je po anonimni prijavi kočevske zdravstvene delavce obiskal zdravstveni inšpektor.

»Po petih urah natančnega pregleda, je zaključil, da ni nobenih nepravilnosti. Še enkrat lahko mirno potrdimo, da delamo dobro, strokovno, organizirano in v skladu z navodili in strategijo. Hitro in smo se organizirali, ponovno nismo čakali na državo…,” z veseljem sporoča direktorica Polona Vidič Hudobivnik in doda, da imajo vse evidence transparentne, jasne in hitro dostopne, kar je razlog, da so tako učinkoviti. “To pomeni, da se lahko pri nas vsak, ki želi, zdaj res hitro cepi. Seveda, če ima pri nas izbranega zdravnika ali prebivališče,« z veseljem še zatrdi.

O dobri organizaciji kočevskih zdravstvenih delavcev priča tudi veliko število uspešno cepljenih ljudi, ki so se na poseg prijavili. Prepričani so, da bodo v kratkem cepili prav vse, ki bodo to želeli, ob tem pa strogo upoštevajo tudi prednostni seznam pri cepljenju, določen s strani vlade. Trenutno namreč že cepijo mlajše, zdrave posameznike. Razlog za uspešnost deloma pripisujejo tudi internemu cepilnemu portalu, ki so ga začeli ustvarjati že marca lani, ko se že začeli z zbiranjem prijav na cepljenje.

M.K.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki