fbpx
E-UTRIP
Aktualno Gospodarstvo Kočevje

Zavod za kulturo in turizem Kostel obratuje na novi lokaciji

Zavod za kulturo in turizem Kostel se je z naslova Vas 4 preselil na naslov Petrina 11. Svoje poslovne prostore ima od sedaj v stavbi Podjetniškega inkubatorja Kostel, ki se nahaja tik ob cesti Kočevje–Delnice, v neposredni bližini mejnega prehoda Petrina.

Lokacija je atraktivna, saj je stavba vidna in hitro dostopna s ceste. V stavbi je tudi gostinski lokal, zaradi katerega se že sedaj tu ustavlja veliko mimoidočih.

V pritličnih prostorih bomo uredili TIC, kjer so že sedaj na voljo turistično informativni materiali Kostela in destinacije Kočevsko ter širše. Nameravamo urediti še manjšo prodajalno spominkov.

Obratovalni čas zavoda je ob ponedeljkih med 7.00 in 15.00, ob torkih in sredah med 7.00 in 16.00, ob četrtkih in petkih med 7.00 in 14.00. Med vikendi deluje TIC v sklopu delovanja gradu Kostel na gradu. Promocijski material je sicer na voljo v prostorih PIK Kostel vse dni v tednu, med 8.00 in 21.00. Dosegljivi smo tudi preko telefonske številke 051 328 682.

Uroš Jelenovič, direktor

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki