fbpx
E-UTRIP
Gospodarstvo Aktualno Kočevje Novice

Zanimivo, kako malo lokalnih podjetji je prejemnikov platinaste bonitete odličnosti

Certifikat platinaste bonitetne odličnosti je podeljen podjetjem, ki dosegajo najvišje mednarodne standarde poslovne etike. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetja ter napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Za oceno strokovnjaki ocenijo:

  1. Plačilno in posojilno sposobnost.
  2. Zadolženost.
  3. Dobičkonosnost.
  4. Morebitna tveganja poslovanja s podjetjem.

V Sloveniji je med vsemi 217.359 registriranimi podjetji, platinasto bonitetno odličnost doseglo zgolj 3,7% podjetij, kažejo podatki iz leta 2021. Podjetja, ki izpolnjujejo kriterije bonitetne platinaste odličnosti poslujejo izjemno in imajo zelo nizko verjetnost, da bodo v prihodnjih dvanajstih mesecih zabeležila katerega od negativnih dogodkov.

KDO SO PREJEMNIKI IN ZAKAJ JE POMEMBNO PRIDOBITI CERTIFIKAT PLATINASTE BONITETNE ODLIČNOSTI AAA?

Podjetja, ki negujejo dobre poslovne običaje, dosegajo izjemne poslovne rezultate in skrbijo za zadovoljstvo vseh vpletenih v delovni proces. Cilj tega podjetniškega odlikovanja ni samo promocija dobro delujočih podjetij ter dobrih poslovnih običajev, ampak tudi doseganje finančne neoporečnosti. Podjetja, ki imajo pravico do Platinastega bonitetnega odličja predstavljajo vzor vsem tistim, ki te še nimajo. Izjemna plačilna disciplina je pomembna za zdravje vsakega podjetja, zato je ključno ohranjati tradicijo v doseganju standardov AAA in s tem vzdrževati dobro finančno kondicijo.

Preverili smo, katera podjetja na območju Kočevja in Ribnice so lahko ponosna na platinasto boniteto odličnosti. V katalogu prejemnikov certifikata so navedena podjetja, ki so objavo dovolila.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki