fbpx
E-UTRIP
Aktualno Kočevje Novice Občina

Vikend boljših covid novic, cepljenih že 3.850 oseb

Z ZD Kočevje so nas tudi tokrat tekom vikenda ažurno obveščali o iztekih opravljenih PCR testov. Glede na pretekle vikende smo tokrat zabeležili boljše rezultate, saj je bilo po 57-ih testih potrjenih le sedem okužb, vsi oboleli pa tudi poznajo izvor okužbe.

Že visoka številka cepljenih bo v četrtek še večja

V treh dneh so cepili kar 1.405 ljudi iz naših krajev, skupno pa je tako cepljenih že 3.850 oseb, od tega z obema odmerkoma cepiva že 521. S cepljenjem nadaljujejo že ta četrtek.

Kot pravi direktorica, dr. Polona Vidič Hudobivnik, nam tolikšno število cepljenih daje upanje, da bomo čez nekaj tednov, ko te osebe dosežejo ustrezen imunski odziv, že na mnogo boljšem v naši lokalni skupnosti.

Vidič Hudobivnikova še dodaja: “Hvala vsem, ki se ste se v vseh teh mesecih, celotnem preteklem letu… izkazali kot odgovorni, empatični, čuteči do najranljivejših in sodelovalni. To epidemijo lahko premagamo le skupaj, vsak na svojem področju. Na kočevskem smo že velikokrat pokazali, da znamo in zmoremo.”

Res je, držimo skupaj in ostanimo zdravi.

N.Š.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih

Piškotki